gastgezin
hallo allemaal
eindelijk na heel lang wachten hebben ze dan een gastgezin voor me gevonden!
De familie Brandon-quick uit Bournemouth, een kustplaats in het zuiden van Engeland. het gezin bestaat uit 7kinderen(19,17,15,12,9,5 en 1jaar)waarvan er 6 nog thuis wonen en 2ouders. gelukkig is het wel een redelijk groot huis zodat we niet op een kluitje zitten.
het wordt wel erg wennen met zoveel mensen en vooral het ontbijt, want zoals de meeste wel van mij weten ben ik meer een avondmens
ze hebben ook huisdieren (3honden,3katten en een konijn)dit vind ik iets minder aangezien ik een beetje niezerig wordt van hondenhaar. de dochter die op zichzelf woont heeft 2paarden, hopelijk kan ik er een keertje op rijden.
ik zal naar hetbrockenhorstcollege gaan met een schoolbus, deze stopt vlak voor het huis. ik moet deze week alleen nog even keuzevakken uitkiezen. ik ga op 7januari naar Engeland en op de 9de begint school. ze dragen hier vanaf 16jaar geen uniform meer en de dress-code is respect vol dus eigenlijk normaal.
Er een kunstmatige skipiste in de buurt en in mijn aanmeld formulier had ik vermeld dat ik graag snowboardde, nu mailde mevrouw Brandon-quick me al of ik het haar zoon wou leren haha. maar zn held ben ik er niet in! wat ik op foto´s heb gezien, zien ze er normaal uit en ik hoop dat ze gezond eten. niet iedere dag burger king. het nog maar eventjes en dan ben ik een echte Engelse
XXX Laurean
He Laurean,
Leuk, je eerste verhaal.
Super dat ze eindelijk een gezin gevonden hebben!
Het klinkt wel heel gezellig!
Ben benieuwd naar het vervolg!
Tot gauw, Yvette
Wat goed dat het je gelukt is, Laurean!
2012 wordt dus jouw Engelse jaar.Ik wist niet dat dat nog bestond in Engeland, zulke grote gezinnen.Je zult je zo te horen zeker niet vervelen daar.
Let's keep in touch!
Je Engelse juf