nearly back home
hallo Allemaal,
dit is waarschijnlijk de laatste blog die ik zal schrijven voordat ik weer terug in nederland ben. Op maandag 2juli zal ik eindelijk voet zetten op Limburgse gronde :) ik denk dat het idee toch altijd mooier lijkt dan de realiteit want na een paar dagen heb ik het dan weer gezien.. De zomer zal vooral bestaan uit werken, sporten, uitgaan en 1weekje op vakantie naar Frankrijk met vriendinnetjes van hier.
De afgelopen weken zijn best veel van de andere internationale studenten naar huis gegaan, dus daar hebben we afscheid van genomen. Vanavond is er ook weer een afscheids dinertje.
IN het huis is nu nog een andere student uit Nederland 'Joost'. Ik praat alleen Engels met hem, want ik kan thuis genoeg Nederlands praten. Hij is er niet heel erg goed in en zegt vaak oer-hollandse uitspraken in het engels zoals: there comes the monkey out of the sleeve. De andere snappen er dan niks van en ik kan mn lach niet inhouden. Aan het einde van de maand vlak voordat ik vertrek komt er nog een jongen uit Spanje.
6maanden zijn echt razend snel voorbij gevolgen, ik herinner me de eerste dag nog zo goed! Een aantal mensen zal ik ook echt gaan missen, maar dat wist ik van te voren al dat ik afscheid moest gaan nemen. Nu heb ik nog 2weekjes school. Ik hoefde eigenlijk niet te gaan want ze zijn aan A2 begonnen (het 2e jaar van de A-levels) maar ik zie niet in wat ik anders kan doen als iedereen op school is. (en het weer om te huilen).
Verder weet ik eigenlijk niks te vertellen, dat zal ik in het echt wel doen! tot gauw allemaal
cheers Laurean
Like!
Die 6 maanden zijn idd snel gegaan, ik weet nog dat je bij me in Nijmegen was!
Geniet nog van deze paar weken en ik zie en spreek je snel
xxxxxx