2,5 maand weg
hallo Allemaal,
ik ben hier nu bijna 2,5 maand, het is zo snel gegaan. Maar gelukkig ben ik nog niet op de helft, want ik het erg naar mn zin.
Over 3weken is het pasen, weer een gebeurtenis na carnaval die ik ga missen voor het eerst. Ze vieren het hier ook een beetje anders. Wel met eieren zoeken, maar je eet een ''roast dinner'' met chocolade eitjes en niet broodjes, gehaktbrood en eieren zoals wij dat doen.Er is 2weken paasvakantie. De vader zal net voor Pasen vertrekken naar Kuwait. Langzaam begin ik in het huis de spanning te merken dat hij weggaat.
Vorige week heb ik ook mijn eerste raport gekregen, waar ik zeer trots op ben! in alle vakken A's en B's gehaald :). Vandaag heb ik me officieel aangemeld voor het Drama examen in Juni, alles wat ik gedaan heb telt mee en het examen zal bestaan uit schrijven. Ik ga ook het Cambridge engels examen maken in Juni. Vanaf morgen heb ik 1 uurtje Duits in de week, want ik wil het toch weer een beetje opkrikken. En zal ik vanaf morgen deel uit maken van het Brockenhurst hockey team. Dinsdag ben ik naar ' the house of parliaments' in londen geweest met politiek. De minister president was jammer genoeg niet aanwezig... We hebben een debat bijgewoond over vrouwen in gevangenissen en hun rechten. het gaat er fel aan toe en de 'back bencher's'' dat zijn de partij leden die op de laatste banken zitten schreeuwen ook BOOH en YES tijdens de debatten. Erg grappig om te zien.
Het geld vliegt er helaas doorheen aangezien de pond niet heel gunstig staat tegenover de euro. Nu ik zelf shampoo en toilet spulletjes moet kopen, ben ik altijd met Naomi opzoek naar de koopjes en dan delen we de prijs. Als we 3 conditioners hebben gekocht voor de prijs van 2, zijn we zo ontzettend trots op ons zelf! haha. Ook is er hier in Chistchurch een gezondheidswinkel waar we vaak crackers of gedroogd fruit kopen en quess what?!! het is een Hollandse winkel, waarop ik dan altijd zeg: 'all good things are made in Holland'. (grapje natuurlijk, maar ik moet wel een beetje nationalistisch zijn).
Afgelopen week was ook de verjaardag van mijn host-broer Jake, hij werd 18 en we hadden een klein feestje. Wel gezellig, ik heb me keurig netjes gedragen en maar 1malibu gehad! Hij zelf en zn vrienden lieten zich een beetje gaan en eindigde de avond kotsend in de badkamer van Naomi en mij..(tjaa je moet je grenzen kennen haha)
Morgen heb een volle schooldag voor de boeg en in de avond ga ik naar de nieuwe film Bel Ami. tot snel
Cheers en lieve groetjes Laurean
Zoo, doe je goeddd! A's en B's:D en de rest ook, dat je je zo goed houdt daar! Ben echt trots(L)
De concertreis.. Iedereen zit in Lyon,ook mn zusje! Raar om daar niet bij te zijn vind ik. Engeland was vorig jaar zo leuk,had dit jaar best weer mee gewild! Haha
We moeten snel elkaar weer zien/spreken via skype!
Ik mis je, maar weet dat je t leuk hebt daar! Gelukkig;D
Kusssieee
Lieve Laurean,
Ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Je punten zijn ook super, goed hoor! De tijd gaat inderdaad heel erg snel! Floor en Joep vinden de nieuwe oppas heel leuk, gelukkig. Maar Floor zei laatst wel jou toch wel te missen.... lief he! Nou geniet er nog van daar in Engeland en zeker tot ziens! Bye, Yvette, Floor en Joep
Hallo lief nichtje,
We zijn super trots op jou. Wat betreft dat zuinige..dat heb je van mij. Hopelijk leest Maurice dit berichtje niet. Vorige week zijn we, zoals je wellicht weet, met de hele familie Thomas en aanhang gaan eten bij de italiaan. Alhoewel het gezellig en lekker was waren we niet compleet. We hebben zeker aan je gedacht en ook gemist en menig glas wijn op jou gedronken! Lieve groeten, je peettante