school, ziek en van Gogh

hee hee,

het was weer een erge drukke week maar ik wil toch graag mijn blog op zondag avond schrijven.

Ik zal iedereen iets meer over het gezin , host brothers en sistersvertellen waar ik bij woon. Je hebt de ouders Richard en Terri Brandon-Quick, de vader werkt 7dagen, dus ik zie hem meestal alleen met het avond eten wat ze hier 'tea' noemen en de moeder is huisvrouw. Zij is al eerder getrouwd geweest en heeft 3kinderen uit dat huwelijkBobbi (20 en woont op zichzelf met 3paarden, waar ik binnekort op mag rijden

Laughing
) Jake 17 hij zit bij mij op school en Davy 15. Samen met Richard heeft ze 4kinderen en dit zijn Will 12, Finn 9hijis nogal een grappig ventje waarmee Naomi (mijn kamergenootje uit Zwitserland)en ik veel spelletje spelen op de xbox, wii ect. voordeel van zoveel kinderen, want ze hebben 100verschillende spelletjes en een enorme trampoline enzwembad
Laughing
! Daarna komt Milly 4 (zij is Albino) en haar verjaardag is over 2weken waarvoor we nu al bezig zijn met voorbereiden. Ze hebben een zaal afgehuurd en er komen serieus 35kinderen.... En als laatste is er baby Nyle 1 die ontzettend schreeuwt 24/7, maar als hij slaapt is het een engeltje!

Nu over mijn weekje. De lessen beginnen om 9uur en elke les duurt 1u en 5min. Bij de drama lessen zijn eigenlijk over 3weken de examenuitvoeringen en ik zou dus niet mee kunnen doen, want zij werken al vanaf de herfst aan de stukken. Alleen zat er een groepje in de knel met een speler en tijdens mijn eerste les vroeg de leraar of ik iets voor wou doen, na mijn ''auditie'' kreeg ik het goede nieuws dat als ik het aan kon ikde rol mocht hebben van een Italiaansevrouwen verslinder uit het stuk'Imogenand Posthumous'van Shakespeare,dus in 3weken tijd alle teksten leren. Ik wou natuurlijkal tegraag!! Woensdag hebben Naomi en ik weer veel gepoetst en als verrassing de keuken opgeruimd, helaas zag het er na 2uur weer precies het zelfde uit... Op school heb ik al profielwerkstuk thema toch Van Gogh gekozen ipv het kleuren gedoe. Donderdag was nogal een lastige dag om eerlijk te zijn, het was de 19e alweer 2jaar geleden dat Jorrik overleden is. Het is nogal zwaar als je niemand hebt om er over te praten of even vast te houden. In die avond ben ik ook erg ziek geworden en vrijdag thuis gebleven van school, mijn hele neus en keel zaten dicht. Zaterdag ben ik samen met Naomi gaan winkelen in Southampton, want de sales hier zijn echt waanzinnig. Ik was wel erg ziek maar voor kleren maak graag een uitzondering. In de avond heeft Terri suikerspinnen en donuts gemaakt(ik kon ze natuurlijk niet eten, ik was bang dat ik dan nog zieker zou worden, heb het maar bij kijken gehouden) Ik mocht wel 'the icing' doen hier zal ik ooksnel een foto van plaatsen zodra ik wat meer heb gemaakt. Vandaag ging het wel weer en zijn we begonnen aan de35 partybags voor Milly's party. daarna door het bos gelopen met de hondjes Rico, Tinks en Choky. Gelukkig haren de hondjes niet erg is mijn allergie zeer minimaal, als het weer warmer wordt zal ik ze meenemen op mijn jog rondjes.

Dit was de week en ik vind het trouwens heelleuk steeds reactie te krijgen van iedereen, moet zeggen had het niet verwacht.

tot in de zomer

XXX Laurean

Teuntje

Ha Laurean.
klinkt kei leuk allemaal!
Gelukkig heb je ook een leuk meisje in je huis.
Lijkt me echt kei leuk allemaal.
En zo te horen ook leuk voor te winkelen haha!
Ben nu al weer benieuwd naar je volgende verslag.
En hopelijk krijge we snel wat foto's te zien haha.
XX

Inge

Lieve Laurean,
Ik vind t nog steeds knap hoe je t allemaal doet! K ben trots op je:) Ik ben benieuwd naar de foto's en ook naar je nieuwe verhalen! Hier in Heerlen/Nijmegen gebeuren ook wel leuke dingen, maar niks gigantisch. Als er iets gebeurt zal ik t je natuurlijk vertellen! Heel veel plezier weer komende week!
Kusjexx

yvette

Hoi Laurean,

Ik ben trouw je verhalen aan het lezen. Leuk om te lezen dat het allemaal goed gaat daar. Wel heel druk met al die kinderen, maar zo is er wel altijd iets te doen. Klinkt ook heel gezellig.
Super trouwens dat je al een rol hebt gekregen!
Floor en Joep worden dadelijk thuis gebracht en zal hun dan de blog voorlezen.
Ze missen je wel een beetje, maar zijn gelukkig ook blij met de nieuwe oppas!

Heel veel groetjes van Yvette, Floor en Joep